logo
Trust GXT 638 Digital Gaming Speaker 2.1 19755

Trust GXT 638 Digital Gaming Speaker 2.1 19755

77%
Trust GXT 638 Digital Gaming Speaker 2.1 19755
Krátký popis: Popis produktu Trust GXT 638 – digitální 2.1 herní reproduktor Vysoká kvalita zvuku, digitální i analogový vstup a skvělý design pro hráče. Digi ...
Výrobce: Trust
Kategorie: Reprosoustavy
Cena od:   2 014 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Trust GXT 638 – digitální 2.1 herní reproduktor

Vysoká kvalita zvuku, digitální i analogový vstup a skvělý design pro hráče. Digitální 2.1 herní reproduktor je jedinečný zvukový systém pro všechny herní platformy – PS4/PS3, Xbox360/One, osobní počítač a tablet. Stačí připojit optický kabel k herní konzoli a začít si vychutnávat křišťálově čistý zvuk. Digitální signál neobsahuje žádné zkreslení ani šum, takže produkuje maximální možnou kvalitu zvuku. K soupravě patří i bezdrátové dálkové ovládání, se kterým nastavíte hlasitost, úroveň basů nebo soupravu zapnete a vypnete bez nutnosti vstávat z místa. Můžete také přepínat mezi digitálním a analogovým vstupem, tedy mezi zvukem z herní konzole a počítače či notebooku.    

Reproduktory dosahují maximálního výkonu 120 W, což stačí na vytvoření „zvukové stěny“. Součástí sady je velký dřevěný subwoofer se 7palcovým reproduktorem, který vytváří mocné basy, které doslova cítíte. Satelitní reproduktory produkují zvuk optimální kvality ve středním a vysokém pásmu. Můžete samostatně upravit míru basů a nastavit tak zvuk podle svých představ. Díky kvalitnímu digitálnímu zvuku se tato soustava výborně hodí k i hraní her jako Watchdogs, Call of Duty a FIFA.    

Dřevěný subwoofer je opatřen kovovou mřížkou a stylovým matným černým kruhem, který dotváří vzhled. Satelitní reproduktory mají matnou povrchovou úpravu, která zaručuje, že se souprava stane stylovým doplňkem každé hráčské sestavy. Za účelem úspory energie přejde reprosoustava automaticky do pohotovostního režimu, když není používána přibližně jednu hodinu. Jakmile začne připojené zařízení opět hrát, reprosoustava se automaticky uvede do provozu. Automatický přechod do úsporného režimu můžete vypnout nebo zapnout tlačítkem na boku subwooferu.    

Vhodný především do hráčské sestavy

  • Charakteristický dřevěný subwoofer s kovovou mřížkou
  • Satelitní reproduktory s matným povrchem Snadné použití
  • Praktické dálkové ovládání pro nastavení hlasitosti, basů, ztlumení, přepnutí vstupu a zapnutí/vypnutí
  • Samostatné nastavení basů a hlasitosti na subwooferu
  • Inteligentní řízení spotřeby

Trust GXT 638

Reproduktory GXT 638 s kvalitním basovým reproduktorem jsou určené speciálně pro hráče. Reproduktory disponují jak klasickým analogovým vstupem, tak digitálním optickým vstupem. Celý systém má výkon 120 W. Můžete samostatně nastavit míru basů a upravit si tak zvuk podle svých představ. Praktické dálkové ovládání pro nastavení hlasitosti, basů, ztlumení, přepnutí vstupu a zapnutí nebo vypnutí.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

  • Výkon: 120 W
  • Připojení: 3,5 mm jack, optický vstup
  • Regulace hlasitosti: ano
  • Bluetooth: ne
  • NFC: ne
  • Barva: černá

Recenze Trust GXT 638 Digital Gaming Speaker 2.1 19755 (6)

Top v kategorii