logo
Russell Hobbs 22620

Russell Hobbs 22620

27%
Russell Hobbs 22620
Krátký popis: Popis produktu Russell Hobbs 22620-56, Inovativní černý kávovar Textures Plus zahrnuje prémiové vlastnosti společně s nápaditým designem, perfek ...
Výrobce: Russell
Kategorie: Kávovary, čajovary, espressa
Cena od:   937 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Russell Hobbs 22620-56, Inovativní černý kávovar Textures Plus zahrnuje prémiové vlastnosti společně s nápaditým designem, perfektní pro milovníky kávy, kteří se poohlížejí po fuknčním, ale zároveň stylovém kávovaru. Díky unikátní technologii zabudovaných spařovacích hlavic je pozitivně ovlivněn filtrovací proces. Tato inovativní technologie zaručuje, že bude využita veškerá káva - ne pouze ta uprostřed filtru - a tím Vám zaručí, že bude nic nepřijde nazmar. Protože je zachyceno a rozpuštěno více kávy, můžete si užít šálek kávy plný chuti bez výčitek. Ať upřednostňujete intenzivní nebo jemnou chuť, kávovar Textures Plus Vám zaručeně připraví vynikající kávu přesně tak, jak ji máte rádi.

Nezáleží na tom, zda připravujete kávu jenom pro sebe nebo pro celou rodinu či návštěvu nebo nápoj pro skvělý start dne či lahodný digestiv, černý kávovar Textures Plus pro Vás připraví až 10 šálků kávy najednou. Díky funkci automatického udržování teploty můžete připravit kávy klidně více a později si vychutnat další stejně lahodný šálek Vašeho oblíbeného nápoje. Tento kávovar bude vypadat dobře ve všech kuchyních a to díky svému atraktivnímu vzhledu, který se přidává ke spoustě skvělých funkcí.  

Vyspělá technologie spařovací hlavice

Technologie vyspělé spařovací hlavice, která rovnoměrněji a rychleji stříká vodu skrz umletou kávu. Zdokonalené rozprostření vody prolije celý obsah kávy ve filtru a vede k lepšímu rozpouštění kávy a lepší extrakci chuti.

Přerušení pro nalití

Káva se přestane filtrovat, jakmile je konvice odstraněna z plotýnky, takže si můžete nalít kávu, aniž by se polil nahřívací podstavec.

Technické parametry:

Pokroková technologie spařovací hlavice pro vylepšení chuti kávy

Skleněná konvice s objemem 1.25 l

Obsahuje odměrkukávy na 1 šálek 

Uvaří 10 velkých šálků

Odnímatelný držák filtru 24hodinový nastavitelný časovač

Funkce pauza a nalévání

Indikátor hladiny vody

Top v kategorii