logo
Lenovo IdeaTab A8-50 59407786

Lenovo IdeaTab A8-50 59407786

89%
Lenovo IdeaTab A8-50 59407786
Krátký popis: Parametry Lenovo IdeaTab A8-50 59407786 Popis produktu Lehký a tenký tablet pro každodenní použití. Vysoce výkonný p ...
Výrobce: Lenovo
Kategorie: Tablety
Cena od:   4 199 Kč
Popis produktu

Parametry Lenovo IdeaTab A8-50 59407786

Popis produktu

Lehký a tenký tablet pro každodenní použití. Vysoce výkonný procesor vám zaručí plynulý chod tabletu. Vychutnejte si čistý zvuk díky zvukové technologii Dolby. S dvěma fotoaparáty můžete pořizovat fotografie nebo pořádat videokonference. S tabletem se nikdy neztratíte. Zabudovaná GPS navigace vám vždy ukáže tu správnou cestu. S řadou aplikací DOit budete moci využít užitečné funkce. Můžete sdílet data s jinými zařízeními s operačním systémem Android, a to i bez síťového připojení. Ochráníte svůj tablet před viry a malwarem nebo můžete zálohovat kontakty, sms či výpisy hovorů. To vše si užijete na špičkovém 8palcovém displeji s technologií IPS, která vám poskytne široké pozorovací úhly.

Barevný tablet s displejem IPS

Vyberte si jednu ze čtyř úžasných barevných variant. Tablet může být bílý, modrý, červený či žlutý. Zařízení nabízí čistý obraz s plnými barvami za jakýkoli světelných podmínek. Na uhrančivý 8palcový displej se zobrazovací technologií IPS budete moci sledovat z každého úhlu.

Tenké a lehké tělo

Tělo zařízení je neobyčejně lehké a tenké. Váží méně než 350 gramů a tloušťka zařízení nedosahuje ani 9 mm. Tato čísla dokazují, jak je tablet mobilní a pohodlný k užívání.

Poslechněte si parádní zvuk

Dopřejte svým uším plný a přirozený zvuk bez zkreslení. Zvuková technologie Dolby vám jej zaručí. Teď už jen stačí, abyste si pustili svou oblíbenou muziku a přes sluchátka nebo dva stereo reproduktory si vychutnali každičký tón.

Snadno a rychle

Výkonný čtyř jádrový procesor vám zajistí plynulé fungování systému Android, hraní her i sledování videa bez otravného zasekávání. Samozřejmostí je také efektivní multitasking.

Dokonce dva fotoaparáty

Zachyťte své životní okamžiky pomocí zadního fotoaparátu, nebo si pořiďte selfie portréty a provozujte video hovory přední kamerou.

Najde cestu za vás

Se satelitní navigací GPS se neztratíte. Najde vám správnou cestu i v případě, kdy se nebudete moci připojit k internetové síti.

Řada aplikací DOit

Se sadou aplikací DOit budete moci sdílet svá data s jinými zařízeními se systémem Android bez připojení k síti. Budete moci chránit svůj tablet před viry a malwarem, nebo zálohovat osobní data.

Externích dat se nebojí

K portu micro USB připojíte externí datový disk či flash disk. Vnitřní úložiště můžete snadno rozšířit vložením paměťové karty micro SD. Neomezujte se a připojte se!

Top v kategorii