logo
Leifheit Regulus PowerVac 11926

Leifheit Regulus PowerVac 11926

93%
Leifheit Regulus PowerVac 11926
Krátký popis: Parametry Leifheit Regulus PowerVac 11926 Popis produktu Tyčový vysavač i ruční vysavač dva v jednom je flexibilní, ...
Výrobce: Leifheit
Kategorie: Vysavače
Cena od:   3 490 Kč
Popis produktu

Parametry Leifheit Regulus PowerVac 11926

Popis produktu

Tyčový vysavač i ruční vysavač dva v jednom je flexibilní, protože dokáže vysávat podlahy, prach z nábytku i nečistoty ze sedačky auta. Nebudete se zamotávat do kabelu, protože má výkonnou lithium-iontovou baterii. Oceníte také, že je velmi skladný a nezabere proto příliš místa, když ho zrovna nepoužíváte. Umožňuje vysávání ve dvou režimech. První režim ECO má extra dlouhou výdrž baterie, zatímco TURBO režim je zaměřený na maximální sací sílu, která zvládne i těžké nečistoty, nebo náročné povrchy jako jsou koberce a čalounění.

Flexibiní úklid celé domácnosti

Nemusíte se rozhodovat mezi ručním a tyčovým vysavačem. V jednom získáte tyčový vysavač, který si poradí s podlahami i ruční vysavač, který vyřeší prach na nábytku nebo třeba na sedačkách vašeho auta. Se vzdáleností od zásuvky si starosti dělat nemusíte, protože energii mu bude dodávat výkonná baterie.

Vytrvalostní ECO režim

ECO režim se hodí, pokud potřebujete vysát běžně znečištěné hladké povrchy. Je zaměřený na maximální výdrž baterie, tak aby na jedno nabití vysával co nejdéle.

Silový TURBO režim

TURBO režim se přihlásí ke slovu, pokud budete potřebovat vysát těžké nečistoty nebo náročnější povrchy, jako je například koberec nebo čalounění. Na baterii se neohlíží a soustředí se pouze na výkon.

Jemná péče

Vysavač má jemná kolečka i ochranu rohů, proto se dá uplatnit i na citlivější podlahy, jako jsou například parketové, dřevěné, laminátové nebo vinylové.

Pohodlné uskladnění

Při skladování nezabere příliš mnoho místa a zároveň je stále připravený pustit se do práce. Drahá balení sáčků skladovat nemusíte, vysavač je bezsáčkový.

Síla rotujícího cyklonu

Vysavač funguje na principu rotujícího cyklonu. Má motorizovaný kartáč, který je vybaven hustými řadami štětin. Jemnější štětiny dokáží zachytit prach nebo vlasy, zatímco tvrdé tyrkysové štětiny se postarají o větší a těžší nečistoty.

Další vychytávky

Pro hůře osvětlené prostory se bude hodit šest předních LED diod, které dokáží zajistit viditelnost i v tmavých místech. Zároveň je vysavač méně hlučný nežli klasické vysavače se srovnatelným výkonem. Použití je maximálně hygienické, nádobu na nečistoty lze snadno sundat a vysypat, micro-filtr stačí opláchnout vodou.

Top v kategorii