logo
JANOME 60507

JANOME 60507

92%
JANOME 60507
Krátký popis: Popis produktu Tento šicí stroj je vhodný do domácností na drobné opravy a občasné šití lehkých a středně těžkých tkanin. Také jej doporučuji ...
Výrobce: Janome
Kategorie: Šicí stroje
Cena od:   6 131 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Tento šicí stroj je vhodný do domácností na drobné opravy a občasné šití lehkých a středně těžkých tkanin. Také jej doporučuji všem, kteří si kladou otázku: "Budu dobrá švadlenka? Opravdu se šití stane mým koníčkem?" Navlékání horní i spodní nitě je velmi snadné.

Šicí stroj Janome 60507 je nový mechanický šicí stroj navržený speciálně k výročí 60 milionů prodaných kusů šicích strojů Janome. Jedná se o šicí stroj s 21 typy stehů vč. užitkových, pružných, overlockových a poloautomatické knoflíkové dírky na 4 kroky. Kvalitní a moderní horizontální rotační chapač s průhlednou krytkou umožňuje sledovat množství navinuté nitě na spodní cívce. Volné rameno slouží pro snadnější šití kruhových tvarů (rukávy, nohavice ..). Na stroji lze regulovat přítlak patky, délku i šířku stehu. Se zabudovaným navlékačem jehly je i jindy složité provlékání nitě očkem jehly jednoduché a rychlé.

Recenze JANOME 60507 (13)

Top v kategorii