logo
HOOVER DV 15011

HOOVER DV 15011

83%
HOOVER DV 15011
Krátký popis: Popis produktu Tyčový vysavač s příkonem motoru 750 w vám zajistí snadné a účinné vysávání v kombinaci se snadnou manipulovatelností a velkým ak ...
Výrobce: Hoover
Kategorie: Vysavače
Cena od:   2 490 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Tyčový vysavač s příkonem motoru 750 w vám zajistí snadné a účinné vysávání v kombinaci se snadnou manipulovatelností a velkým akčním rádiem. Z jedné zásuvky vysaje vše v okruhu desíti metrů.Výměnné hubice vhodné jak pro koberce, tak pro pevné povrchy doplněné o prodlužovací hubici a malé kartáče zajistí jednoduchý úklid vašeho bytu.Sáčky o objemu 1,7 litrů vyrobeného z kvalitní netkané textilie jsou snadno dostupné od více výrobců a spolu s výstupním EPA filtrem zajistí vysokou čistotu výstupního vzduchu. Třída B není úplně vhodná pro alergické jedince, zde vám doporučíme poohlédnout se po vysavači s třídou A.

Vysavač dosahuje hlučnosti 79 dB.Veškeré příslušenství k tomuto vysavači seženete u nás.

Upozornění

U současných modelů vysavačů Diva a jiných variant tyčových kabelových vysavačů není ve výbavě parkovací pozice a ani není možné dokoupit příslušenství, které by to umožňovalo. Ke změně výrobku došlo v souvislosti s nařízením EU o energetickém štítkování, kdy s ohledem na změnu konstrukce (tak aby splňovaly výsledky sání normy) muselo být odstraněno zařízení pro parkovací polohu. Video je bohužel starší a z doby, kdy tato funkce u výrobku byla.

Dárek zdarma

Jako dárek od nás získáte suchý čistič koberců BONAIR - patentovaná metoda suchého čistění na sebe váže plísně, bakterie a roztočové alergeny z koberců, matrací a čalounění. Zároveň odstraňuje škodlivé látky z koberců a prostředí (např. Formaldehyd).Ideální pro chovatele psů a koček.

Recenze HOOVER DV 15011 (5)

Top v kategorii