logo
HOOVER AC 69011

HOOVER AC 69011

86%
HOOVER AC 69011
Krátký popis: Popis produktu Vysavač podlahový, který patří do energetické třídy A, je silný, tichý a je vhodný pro běžné vysávání vaší domácnosti. Koupí to ...
Výrobce: Hoover
Kategorie: Vysavače
Cena od:   2 590 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Vysavač podlahový, který patří do energetické třídy A, je silný, tichý a je vhodný pro běžné vysávání vaší domácnosti. Koupí tohoto sáčkového vysavače o maximálním příkonu 700 W neuděláte chybu a věřte, že splní všechna vaše očekávání.

Snadný a rychlý úklid Nejdůležitějším kritériem při výběru vysavače je úroveň účinnosti vysávání. Ta informuje o tom, jak si vysavač poradí s prachem a nečistotami a udává se zvlášť pro tvrdé podlahy a pro koberce. Tento spotřebič spadá při vysávání tvrdých podlah do nejúčinnější třídy A. Sací výkon při vysávání koberců také dosahuje té nejvyšší třídy A, která zaručuje důkladné a efektivní vysávání nečistot i z hloubky vašeho koberce. Ještě čistší vzduch Pokud trpíte vy nebo někdo z vaší rodiny alergií nebo astmatem, pak jistě velmi oceníte třídu A zpětných prachových emisí. Ta ukazuje čistotu vzduchu, který při vysávání uniká zpět do místnosti. Tato nejvyšší třída dokazuje, že veškeré nečistoty a prach zůstanou uvnitř vysavače a nebudou se vracet zpátky do vzduchu. Postará se o to omyvatelný EPA filtr, který je umístěný na výstupu, a který zachytí i ty nejmenší prachové částice. Předmotorový pěnový filtr zachytí veškeré nečistoty a prach.

Objem prachového sáčku je 4,5 litru. Jakmile bude zcela naplněn, budete o tom informování příslušným ukazatelem. Co se týče hluku, tak hladina při vysávání nepřesáhne 69 dB. Svým kompaktním rozměrem a nízkou hmotností bude manipulace a přenášení snadné.

Napájecí kabel má délku 5 metrů. Spodní kolečka jsou otočná o 360°, stejně tak i rotace hadice u těla vysavače umožňuje otočení o 360°, takže manipulace s vysavačem bude snadná a pohodlná. Samozřejmostí je elektronická regulace sacího výkonu, která se nachází na těle vysavače.

Recenze HOOVER AC 69011 (22)

Top v kategorii