logo
ETA Salvet 0513 90000

ETA Salvet 0513 90000

92%
ETA Salvet 0513 90000
Krátký popis: Parametry ETA Salvet 0513 90000 Popis produktu Výčet výhod tohoto modelu vysavače je dlouhý. Jako nejdůležitější můž ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Vysavače
Cena od:   1 949 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Salvet 0513 90000

Popis produktu

Výčet výhod tohoto modelu vysavače je dlouhý. Jako nejdůležitější můžeme zmínit úsporný provoz, vysokou účinnost vysávání, dva kvalitní HEPA filtry pro precizní zachycení všech nečistot a drobného prachu, nízkou hlučnost, praktickou světelnou signalizaci pro včasné vysypání odpadní nádoby, snadné ovládání, jednoduchou regulaci přisávání vzduchu, velký akční rádius pro úklid větších místnosti bez nutnosti přepojování napájecího kabelu, držadlo pro přenášení, otočné přední kolečko o 360 stupňů, praktická měkčená pojezdová kolečka, kovovou teleskopickou hubici pro snadné nastavení do potřebné výšky a dvě parkovací polohy pro co nejjednodušší uskladnění. Jistě budete pozitivně kvitovat také bohaté příslušenství, které obsahuje několik výměnných hubic pro úklid rozmanitých povrchů.

Úsporný provoz a vysoká účinnost vysávání

Jistě oceníte ECO motor se sníženým příkonem, který vám zajistí úsporný provoz a především vysokou účinnost vysávání. Díky tomu je úklid rychlý, snadný a maximálně efektní. Dalším vítaným bonusem je nízká hlučnost a moderní design.

Praktické bezsáčkové provedení

Bezsáčkový vysavač vám ušetří čas a peníze za nákup klasických sáčků do vysavače. Prach a nečistoty se místo toho shromažďují v průhledné nádobě, která nabídne dostatek místa a přehled. Světelná signalizace včas ukáže, že je nádobu potřeba vyprázdnit.

Kvalitní HEPA filtr

Dva HEPA filtry spolehlivě zachytí i ty nejmenší prachové částice. Díky tomu je tento model vhodný i pro alergiky. Vysavač má také speciální pojistku proti nezaložení vstupního HEPA filtru. Pojistka motor chrání před nežádoucím přehřátím a poškozením.

Intuitivní ovládání a snadný úklid

Sací výkon můžete pohodlně ovládat pomocí elektronické regulace přímo na těle vysavače. Na ergonomicky tvarované rukojeti můžete mechanicky nastavovat a regulovat přisávání vzduchu. Akční rádius je deset metrů a právě díky tomu můžete rychle a jednoduše uklidit opravdu velký prostor, aniž byste museli často přepojovat kabel.

Usnadněte si úklid na maximum

U tohoto modelu oceníte i celou řadu praktických drobností, jako je například držadlo pro snadné přenášení z místa na místo, otočné přední kolečko o 360 stupňů, měkčená pojezdová kolečka, kovová teleskopická hubice pro snadné nastavení do požadované výšky a dvě parkovací polohy vysavače pro rychlé uskladnění.

Bohaté příslušenství

Součástí setu je univerzální podlahová hubice s praktickým výsuvným kartáčem na podlahy a koberce, dále parketová hubice se speciálními vlákny z koňských žíní na tvrdé podlahy, polštářová hubice na měkké textilní povrchy, štěrbinová hubice na úzká a těžko dostupná místa, kartáček s jemnými štětinkami na pavučiny a drobné nečistoty.

Top v kategorii