logo
Eta Moneto 1449 90000

Eta Moneto 1449 90000

95%
Eta Moneto 1449 90000
Krátký popis: Parametry Eta Moneto 1449 90000 Popis produktu Tyčový a ruční vysavač 2 v 1 znatelně usnadní každodenní úklid domácn ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Vysavače
Cena od:   2 390 Kč
Popis produktu

Parametry Eta Moneto 1449 90000

Popis produktu

Tyčový a ruční vysavač 2 v 1 znatelně usnadní každodenní úklid domácnosti. Tento model se může pyšnit neobvykle tichým chodem, kvalitní HEPA filtrací a praktickým doplňkovým příslušenstvím. Na jedno nabití je tyčový vysavač Eta Moneto schopen pracovat až 25 minut, přičemž cyklónový filtrační systém zajistí vysokou efektivitu vysávání.

Neomezujte se při úklidu kabely

Největší výhodou tohoto vysavače je bezdrátové provedení, díky němuž můžete pohodlně vysávat po celé domácnosti bez nutnosti přemisťování kabelu. Akumulátorový provoz zajišťuje baterie, která na jedno nabití pracuje 25 minut. A nemusíte se bát, že vysavači nečekaně dojde šťáva zrovna uprostřed úklidu, protože během vysávání vás bude světelná signalizace informovat o aktuálním stupni nabití baterie.

Snadné používání

Užijte si kombinaci tyčového a ručního vysavače v jednom. V případě potřeby z těla vysavače jednoduše odejmete hlavní jednotku, kterou tím proměníte v kompaktní ruční vysavač. Ten se snadno a rychle postará o úklid těžko dostupných míst či vyšších poloh.

Intuitivní ovládání

Vybírat můžete ze dvou stupňů výkonu a ovládací prvky pak najdete jak na rukojeti tyčového vysavače, tak na ručním vysavači. Úklid vám pak znatelně usnadní i LED diody umístěné na hubici, které vysávanou plochu osvětlí a vám tak neuniknou žádné nečistoty.

Výbava pro komfortní úklid

Vysavač disponuje rotační parketovou hubicí, která se hodí zejména na tvrdé podlahy a parkety. Součástí vysavače je dále štěrbinová hubice a kartáč s jemnými štětinami, pomocí něhož se můžete bezpečně zbavit prachu a pavučin na nábytku či obrazech. Pohodlné je i dobíjení a uskladnění vysavače, k němuž slouží stojan s integrovaným nabíjecím adaptérem.

Tichý a efektivní pomocník

Tyčový vysavač značky Eta vyniká neobvykle nízkou hlučností. Precizní výsledky úklidu zajišťuje cyklónový systém, který je oblíbený pro svou výkonnost. A aby byla čistá nejenom vaše domácnost, ale i vzduch v ní, je tento vysavač vybaven kvalitním filtračním systémem HEPA. Snadnou manipulaci zaručuje nízká hmotnost přístroje spolu s kompaktními rozměry a ergonomicky tvarovanou rukojetí.

Top v kategorii