logo
ETA Moneto 0449 90000

ETA Moneto 0449 90000

92%
ETA Moneto 0449 90000
Krátký popis: Parametry ETA Moneto 0449 90000 Popis produktu Moderní design, důmyslný tvar, nízká hmotnost, praktické sklopné rame ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Vysavače
Cena od:   1 999 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Moneto 0449 90000

Popis produktu

Moderní design, důmyslný tvar, nízká hmotnost, praktické sklopné rameno, ergonomická pogumovaná rukojeť, tichý chod a rychlý úklid, to jsou hlavní přednosti tohoto modelu. Jistě oceníte také kvalitní HEPA filtr, který spolehlivě zachytí i ty nejjemnější prachové částice. Nebo působivé LED diody umístěné přímo na hubici pro osvětlení bezprostředního prostoru před vysavačem. Stejně praktický je také motor, který je chráněný proti přetížení nebo zablokování speciálním elektronickým systémem. Tento model můžete použít také jako samostatný ruční vysavač, což ocení především rodiče malých dětí, nebo starší lidé pro každodenní drobnější úklid. Údržba je rychlá a snadná, po úklidu stačí vysavač zaparkovat do dobíjecí stanice a ušpiněné části otřít vlhkým hadříkem.

Skvěle vám padne do ruky ve všech ohledech

Tento model vysavače je vhodný naprosto pro každého. Jistě oceníte jeho praktické rozměry, nízkou hmotnost, sklopné rameno pro snadné skladování, příjemnou ergonomickou pogumovanou rukojeť pro snadné manipulování a především tichý chod.

Variabilita jako příjemný bonus navíc

Vysavač můžete použít klasicky, nebo i jen jako samostatný ruční vysavač, třeba na rychlý úklid konkrétního místa, na drobečky po dětech, nebo na pár chloupků po domácích mazlíčcích. Díky jeho variabilitě ho můžete mít kdykoli a kdekoli snadno po ruce.

Vysoký výkon

I když je vysavač relativně malý, nabídne vám velký výkon. Na jedno nabití vydrží v provozu až dvacet minut. Úroveň sacího výkonu můžete nastavit podle vaší aktuální potřeby. Integrovaná kontrolní světla vás budou automaticky informovat o stavu nabití. Prachová nádoba je opatřena cyklónovým filtračním systémem. Vysavač má kvalitní HEPA filtr.

Praktické příslušenství

Vysavač má LED diody na hubici pro osvětlení prostoru před vysavačem. Podlahová hubice s rotačním kartáčem je ideální pro vysávání koberců s nízkým vlasem a pro hladké podlahy. Štěrbinová hubice vyčistí i těžko přístupná místa. Kartáč s jemnými štětinami je vhodný pro nábytek, zdi a obrazy. Prostory ve stojanu nabídnou místo pro uložení dalšího příslušenství.

Snadná údržba

Po skončení úklidu zaparkujte vysavač do dobíjecí stanice a za pět hodin ho můžete znovu použít. Celková údržba je snadná, vše stačí jemně otřít vlhkým hadříkem, což vám ušetří čas a práci. Dopřejte si snadný a rychlý úklid bez nadbytečných starostí navíc.

Top v kategorii