logo
ETA Mezo Smart 0034 90010

ETA Mezo Smart 0034 90010

90%
ETA Mezo Smart 0034 90010
Krátký popis: Popis produktu Kuchyňský robot je silákem ve všech směrech, který vám pomůže s hnětením nejrůznějších těst, šleháním i mísením při přípravě la ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   2 190 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Kuchyňský robot je silákem ve všech směrech, který vám pomůže s hnětením nejrůznějších těst, šleháním i mísením při přípravě lahodných pokrmů ve vaší kuchyni. Sestavení robota a jeho údržba jsou velmi snadným úkolem, který zabere jen pár minut.

Tento velmi praktický a účinný pomocník s příkonem 600 W a se stabilizátorem otáček zajišťující optimální výkon při zpracování surovin. Robot MEZO II disponuje unikátním planetárním systémem míchání umožňujícím kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby. Délka napájecího kabelu je 1,2 m.

Bezpečnostní tepelná pojistka zajišťuje ochranu proti zničení motoru při přetížení robota. Protiskluzové nožky umocňují vyšší stabilitu robota MEZO II. Bezpečnostní systém výkyvného ramene pak umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců, obsahuje bezpečnostní pojistku proti nechtěnému spuštění v otevřené poloze a usnadňuje manipulaci díky aretační pojistce při zvednuté poloze.

Recenze ETA Mezo Smart 0034 90010 (4)

Top v kategorii