logo
ETA Gratussino 0023 90080

ETA Gratussino 0023 90080

93%
ETA Gratussino 0023 90080
Krátký popis: Parametry ETA Gratussino 0023 90080 Popis produktu Praktický a všestranný kuchyňský robot je v dnešní době nezbytnos ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   6 699 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Gratussino 0023 90080

Popis produktu

Praktický a všestranný kuchyňský robot je v dnešní době nezbytností v každé moderní kuchyni. Nadčasový design a celá řada šikovných nástavců vám usnadní práci a ušetří čas. Získáte nespočet možností, jaká jídla můžete snadno a rychle připravit. Věříme, že to bude vítané zpestření a oživení. To, co byste předtím připravovali hodinu, nyní budete mít hotové za pár okamžiků. A to už je během vaření znát. Ať už si budete kuchyňský robot kupovat sami, napíšete si o něj Ježíškovi, nebo ho dostanete k narozeninám, jistě budete spokojeni. Tichý chod, jednoduché ovládání pomocí regulačního kolečka, snadná a rychlá výměna všech nástavců, bezpečné zajištění výkyvného ramena, bezpečnostní tepelná pojistka proti přehřátí, co víc si přát?

Bohatá výbava

S bohatou výbavou můžete bez problému šlehat, mísit a hníst těsto. Snadno můžete zpracovávat ořechy, zeleninu, umlet maso, plnit uzeniny, vytvořit oblíbené masové trubičky Kebbe, nebo vyrobit cukroví. Samozřejmostí je také mlýnek na mák. Díky těmto pomocníkům už to snazší být nemůže.

Moderní, praktický, tichý a všestranný kuchyňský robot

Jednoduché ovládání pomocí regulačního kolečka, snadná a rychlá výměna všech nástavců, bezpečné zajištění výkyvného ramena, bezpečnostní tepelná pojistka proti přehřátí, a to je jen malý výčet všech výhod. Většinu příslušenství navíc můžete bez obav mýt v myčce na nádobí.

Planetární systém míchání

Planetární systém míchání precizně zpracuje a vyhněte těsto. To vše díky speciálnímu systému oběhu metel v pracovní nádobě. Hák či metla se pravidelně otáčejí kolem své osy a navíc i kolem nádoby. Všechny suroviny uvnitř jsou dokonale promíchané a spojené. S výsledkem budete jistě spokojení.

Zdravé smoothie a lahodný tatarák, snadno a rychle

Velká nerezová mísa, prosklený mixér na smoothie, polévky a omáčky, hnětací hák, mísící a šlehací metla na těsta, pomazánky a krémy, mlýnek na maso, mlýnek na mák, strouhací nástavec, to vše vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu vašich oblíbených jídel, koktejlů a sladkostí.

Top v kategorii