logo
ETA Gratussino 0023 90070

ETA Gratussino 0023 90070

92%
ETA Gratussino 0023 90070
Krátký popis: Parametry ETA Gratussino 0023 90070 Popis produktu Výkonný kuchyňský robot, který má planetární systém míchání. To u ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   4 649 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Gratussino 0023 90070

Popis produktu

Výkonný kuchyňský robot, který má planetární systém míchání. To umožňuje maximálně uspokojivý výsledek hnětení. Výměna nástavců je velmi jednoduchá a rychlá, ovládání je intuitivní a plynulé za využití regulačního tlačítka. Pro ještě snadnější údržbu je možné většinu příslušenství mýt v myčce na nádobí. Bezpečnost je na prvním místě, proto má výkyvné rameno bezpečnostní systém, který zamezí spuštění robota v případě, že je rameno v odklopené poloze. Samozřejmostí je tepelná pojistka proti přehřátí motoru.

Univerzální pomocník

Kuchyňský robot má planetární systém míchání, což zajišťuje nejlepší možný výsledek hnětení. Dokáže zároveň šlehat i mísit těsto, poradí si se strouháním ořechů a zeleniny, umele maso, pomůže s plněním uzenin i s tvorbou masových trubiček Kebbe, zvládne namixovat smoothie, polévku nebo zmrzlinu.

Jednoduché použití

Nástavce na robota jsou vyrobeny tak, aby bylo možné je maximálně snadno nasadit. Ovládání robota je intuitivní za využití klasického regulačního kolečka. Údržbu usnadňuje to, že většinu příslušenství je možné mýt v myčce na nádobí.

Důraz na bezpečnost

Bezpečnostní systém zajišťuje, že není možné robota spustit, pokud je výkyvné rameno v odklopené poloze. Základem je samozřejmě bezpečnostní termální pojistka. Provoz je doprovázen světelnou signalizací. Stabilitu zajišťují protiskluzové nožky. Napájecí kabel je možné navinout tak, aby nepřekážel.

Planetární systém míchání

Motor je vybavený stabilizátorem, díky čemuž dokáže udržet nastavené otáčky i při vyšším zatížení. Plynulá regulace otáček zajistí maximální ovladatelnost. Díky kovovým převodovým kolům se maximálně prodlužuje životnost.

Široká škála příslušenství

Balení obsahuje základní nerezovou mísu, která má objem 4,5 litru a skleněný mixér na smoothie, omáčky nebo polévky. Součástí balení je i hnětací hák, mísící a šlehací metle, mlýnek včetně nástavce na plnění uzenářských produktů. Nechybí ani nástavec se struhadly nebo plastová násypka, pěchovadlo a průhledný kryt na mísící mísu. Další příslušenství je možné dokoupit.

Top v kategorii