logo
ETA Gratus Vital 0028 90091

ETA Gratus Vital 0028 90091

89%
ETA Gratus Vital 0028 90091
Krátký popis: Parametry ETA Gratus Vital 0028 90091 Popis produktu Dopřejte si univerzální kuchyňský robot, který vám nabídne neje ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   17 999 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Gratus Vital 0028 90091

Popis produktu

Dopřejte si univerzální kuchyňský robot, který vám nabídne nejen moderní vzhled, ale také celou řadu užitečných a praktických funkcí. Ušetří vám čas a práci, robot totiž šlehá, hněte, krouhá, mixuje, lisuje i mele. Nabídne vám nerezovou pracovní mísu a planetární systém míchání, což je záruka dokonalého promíchání všech ingrediencí. Samozřejmostí je i šlehací a mísící metla, flexi metla, nebo hnětací hák. Mlýnek na maso se čtyřmi velikostmi mlecích destiček, nástavce pro výrobu uzenin a tvořítko na cukroví potěší všechny labužníky. Součástí je také skleněný mixér nepohlcující pachy a barvy potravin. Během chvilky připravíte lahodné omáčky, koktejly, smoothie a pyré. Nebo zvolte nástavec na strouhání se šesti diskovými struhadly a nastrouhejte si zeleninu, ovoce, brambory a tvrdé sýry.

Spolehlivý pomocník

Nejen zdravé recepty, ale i běžné každodenní vaření bude díky němu hračka. Ušetří vám čas a práci. Robot totiž brilantně šlehá, hněte, krouhá, mixuje, lisuje i mele, zkrátka vše, co budete potřebovat. Určitě si také zamilujete moderní design, kterému vévodí luxusní bílo nerezové provedení.

Planetární systém míchání

Nerezová pracovní mísa a planetární systém míchání jsou zárukou dokonalého promíchání surovin. Speciální šlehací nástavec s prodlouženou pracovní částí si poradí s promícháním ingrediencí i u stěn mísy. Navíc ho můžete výškově nastavit dle připravovaného množství, nebo si vzít ten nejvhodnější nástavec – šlehací, mísící, nebo flexi metlu, či hnětací hák.

Pohodlně namelete maso, mák, luštěniny, i obilí

Mlýnek na maso se čtyřmi velikostmi mlecích destiček, nástavce pro výrobu uzenin a tvořítko na cukroví jsou splněným snem každé nadšené kuchařky. Speciální mlýnek s pravými mlecími kameny snadno umele pšenici, žito, proso, pohanku, čočku, hrách, lepkovou i bezlepkovou mouku, což ocení především příznivci bezlepkové diety.

Chutné smoothie snadno a rychle

Součástí robota je i skleněný mixér nepohlcující pachy a barvy potravin. Díky výkonnému motoru snadno připravíte rozmanité omáčky, koktejly, smoothie a pyré. V sadě jsou také dvě sportovní láhve na pití, které se snadno vejdou do držáku v autě. Díky neoprenovému termoobalu můžete vyrazit vstříc za dobrodružstvím.

Lahodné čerstvé šťávy plné vitamínů

Nástavec na strouhání se šesti diskovými struhadly a spolehlivou převodovkou pro optimální otáčky si hravě poradí se strouháním jakékoli zeleniny, ovoce, brambor a tvrdých sýrů. Máte rádi citrusy? Použijte citrusovač a dopřejte si osvěžující drink plný zdraví. Koupit si můžete i další nástavce, třeba na výrobu domácích těstovin.

Kvalitní celokovové provedení

Masivní celokovové provedení včetně převodovky je zárukou dlouhé životnosti, vysoké kvality a dobré stability. Plynulá regulace otáček umožní využít potřebnou rychlost a intenzitu. Pro maximální otáčky je připravená funkce Pulse. Samozřejmostí je několik pojistek pro bezpečnost. Nekovové díly můžete mýt v myčce.

Top v kategorii