logo
ETA Gratus Kuliner 0038 90000

ETA Gratus Kuliner 0038 90000

85%
ETA Gratus Kuliner 0038 90000
Krátký popis: Parametry ETA Gratus Kuliner 0038 90000 Popis produktu Kuchyňský robot má velice výkonný motor, který je navržen tak ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   25 999 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Gratus Kuliner 0038 90000

Popis produktu

Kuchyňský robot má velice výkonný motor, který je navržen tak, aby si dokázal poradit i s extrémní zátěží každodenního kuchyňského provozu. Aby jeho tělo dokázalo držet krok, je vyvedeno v celokovovém provedení, které zajišťuje maximální stabilitu a odolnost. Rychlost otáčení lze pohodlně regulovat s využitím funkce plynulé regulace otáček. Efektivní zpracování surovin zajišťuje planetární systém otáčení. LCD displej zobrazuje aktuální rychlost a výkon, ale lze na něm nastavit i čas práce, a to na maximálně 10 minut. Po uplynutí této doby se přístroj sám vypne.

Extrémně výkonný

Kuchyňský robot disponuje extrémně výkonným motorem, který je navržen tak, aby si poradil i s extrémní zátěží každodenního kuchyňského provozu. Aby tělo robota dokázalo držet krok, je navržené v celokovovém provedení, aby dokázalo zajistit maximální odolnost i stabilitu.

Intuitivní ovládání

Ovládání umožňuje plynulé nastavení otáček. Maximální otáčky zajistí speciální funkce PULSE. Výška šlehacích metel a háků je nastavitelná, aby se dala přizpůsobit obsahu nádoby. Pro maximální jednoduchost výměny nástavců slouží bezpečnostní výkyvné rameno. Přehledný LCD displej v průběhu práce ukazuje aktuální rychlost i výkon. Zároveň umožňuje nastavení času, po kterém se robot automaticky vypne.

Planetární systém míchání

Maximálně efektivní zpracování surovin zajišťuje planetární systém míchání.

Nerezová mísa

Pro přípravu dortových směsí, polev, náplní, krémů i kynutých těst poslouží objemná nerezová mísa. Lze využít v kombinaci s hnětacím hákem, mísící a šlehací metlou nebo třeba speciální flexi metlou.

Skleněný mixér

Mixér o objemu 1,4 litru umí zajistit přípravu dipů, smoothie, koktejlů, krémových polévek i omáček, může se předvést i při přípravě tekutých těst. V práci mu pomáhá i pěchovadlo, které pomůže suroviny posunout k nožům a usnadňuje tak jejich rozmělnění.

Expert na strouhání

Za využití šesti diskových struhadel je možné rychle zpracovat zeleninu do salátů, čokoládu do moučníků nebo třeba strouhanku.

Čerstvé vitamíny

Lis na bobuloviny, zeleninu i ovoce umožňuje výrobu domácích džusů. Pro citrusové plody má robot speciální citrusovač. Součástí balení je nádoba na šťávu i čisticí kartáček. Zároveň je možné vitamínovou šťávu rovnou nalít do sportovních lahví, které jsou také součástí balení.

Opravdu univerzální

Robot se může pochlubit i mlýnkem na maso, mlýnkem na obiloviny a mlýnkem na mák. Je vybavený také tvořítky na těstoviny. A pokud by vám docházela inspirace, přiložená kuchařka obsahuje zajímavé recepty k jednotlivému příslušenství.

Top v kategorii