logo
ETA Gratus Fresh 0028 90071

ETA Gratus Fresh 0028 90071

97%
ETA Gratus Fresh 0028 90071
Krátký popis: Parametry ETA Gratus Fresh 0028 90071 Popis produktu Moderní, pohodlný a praktický, přesně takový je tento kuchyňský ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   13 487 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Gratus Fresh 0028 90071

Popis produktu

Moderní, pohodlný a praktický, přesně takový je tento kuchyňský robot, jehož sestavení a výměna nástavců je velmi snadná. Jednoduše se ovládá a snadno udržuje, jednotlivé díly můžete umýt v myčce na nádobí. Robot se pyšní celokovovým designovým provedením, precizním dílenským zpracováním a vysokou kvalitou jednotlivých dílů, včetně velké nerezové mísy. Plynulá regulace otáček i funkce Pulse vám usnadní přípravu a zpracování surovin. Dalším pomocníkem je planetární systém míchání, který zajistí precizní zpracování všech vložených surovin. Snadno připravíte lahodnou bramborovou kaši, dortové náplně, polevy, kynutá těsta, stejně jako krémové polévky, koktejly a džusy díky lisu na ovoce a citrusovači. Zdravý životní styl máte na dosah.

Moderní vzhled

Kuchyňský robot se pyšní celokovovým designovým provedením, které vám nabídne vysokou kvalitu, funkčnost a opravdu moderní vzhled. Takový robot se klidně stane součástí vaší kuchyňské linky, aniž byste ho raději pokaždé uklízela. Elegantní a decentní vzhled je zkrátka velmi líbivý.

Výkonný motor

Velmi výkonný motor se stabilizátorem spolehlivě udrží nastavené otáčky, a to i při vysokém zatížení. Můžete si pohodlně vybrat z plynulé regulace otáček, nebo zvolit funkci Pulse pro okamžitý maximální výkon a maximální otáčky.

Planetární systém otáčení

Planetární systém otáčení je zárukovou opravdu efektivního zpracování všech vložených surovin. O zbytek se postará nastavitelná výška šlehacích metel i háků přesně podle vašich potřeb. Nebo stačí vyměnit nástavec na výkyvném ramenu. Bezpečnostní pojistka neumožní samovolné spuštění ramene, výměna je maximálně bezpečná.

Univerzální kuchyňský robot

Ať už potřebujete připravit lahodnou bramborovou kaši, dortové náplně, polevy, kynutá těsta a směsi, vše půjde snadno díky hnětacímu háku, mísící a šlehací metle, nebo speciální flexi metle. Díky systému výměnných nástavců vás pečení a vaření bude opravdu bavit.

Skleněný mixér

Kvalitní skleněný mixér je ideální pro přípravu koktejlu, nebo krémové polévky. Jeho nedílnou součástí je pěchovadlo posunující suroviny směrem k nožům pro snadnější a rychlejší rozmělnění. Čtyři diskové struhadla rychle zpracují jakoukoli zeleninu, sýry, nebo oříšky. Samozřejmostí je také mlýnek na maso a další nástavce.

Lahodné a zdravé šťávy z ovoce a zeleniny

Oblíbenou funkcí je lis na ovoce, zeleninu a bobuloviny. Díky němu si můžete v pohodlí domova vyrobit džus z ovoce, nebo použít citrusovač a vychutnat si šťávu z citrusových plodů. Mixér je především unikátní díky svému příslušenství, které je speciálně určené pro získávání šťáv z ovoce a zeleniny, která jsou bohatá na vitamin C, B, D a další. Součástí je i nádoba na šťávu, čisticí kartáček, dvě sportovní láhve z Tritanu, včetně neoprenových termoobalů pro udržení stálé teploty.

Top v kategorii