logo
ETA Canto II 2492 90010

ETA Canto II 2492 90010

90%
ETA Canto II 2492 90010
Krátký popis: Parametry ETA Canto II 2492 90010 Popis produktu Vyberte si vysavač, který se na svém energetickém štítku honosí sam ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Vysavače
Cena od:   2 490 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Canto II 2492 90010

Popis produktu

Vyberte si vysavač, který se na svém energetickém štítku honosí samými písmeny A. Tento model od společnosti ETA totiž získal nejlepší možné hodnocení ve všech kategoriích. Můžete se proto spolehnout, že úklid zvládne energeticky úsporně, bez zbytečného prachu a maximálně efektivně na různém povrchu. Zásluhou účinného motoru a bohatého příslušenství zvládnete s jedním vysavačem úklid celé domácnosti, a to včetně čalounění nebo těžce přístupných míst. Výkon můžete regulovat elektronicky podle potřeby. Aby bylo vysávání hygienické, používá vysavač kvalitní HEPA filtr a unikátní antibakteriální sáček na nečistoty. Vysavač byl navržen pro snadnou manipulaci a praktické uskladnění i v menších prostorech.

Výkonný, ale přitom úsporný

Jen málokterý vysavač získal na energetickém štítku hodnocení A ve všech čtyřech kategoriích – energetická třída, filtrace, koberce a tvrdé podlahy. Můžete tedy mít jistotu, že tento model nabídne silný výkon při nízké spotřebě a s minimem vypouštěného prachu. Sací výkon můžete navíc pohodlně regulovat.

Nástavce pro každý úklid

Kromě univerzální podlahové hubice můžete používat turbokartáč, který efektivně sbírá třeba zvířecí chlupy. K dispozici je také parketová hubice k vysávání různých tvrdých podlah, štěrbinová hubice pro úklid těžce přístupných míst, polštářová hubice vhodná k vysávání čalounění nebo jemný kartáček, se kterým můžete jemně odstranit prach a pavučiny z nábytku.

Profesionální filtrace

Nejen alergici ocení účinnou filtraci, kterou obstarává kvalitní HEPA filtr společně s dvěma mikrofiltry a prachovým sáčkem ETA Antibacterial. Tento sáček využívá unikátní antibakteriální vrstvu, která omezuje růst a šíření bakterií. Také se vyznačuje vysokou odolností proti roztržení, prodlužuje životnost a zamezuje úniku nečistot během výměny sáčku.

Nejpohodlnější manipulace

Práce s vysavačem bude hračka díky přednímu kolečku otočnému o 360 stupňů, zatímco měkký povrch zadních kol je šetrný k jakémukoli povrchu. Úklid vám usnadní i teleskopická kovová trubice, dostatečně dlouhý napájecí kabel a indikátor plnosti sáčku.

Top v kategorii