logo
ETA Andare Animal 1493 90020

ETA Andare Animal 1493 90020

93%
ETA Andare Animal 1493 90020
Krátký popis: Parametry ETA Andare Animal 1493 90020 Popis produktu Ideální vysavač pro milovníky domácích mazlíčků. Tento vysavač ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Vysavače
Cena od:   2 197 Kč
Popis produktu

Parametry ETA Andare Animal 1493 90020

Popis produktu

Ideální vysavač pro milovníky domácích mazlíčků. Tento vysavač je přímo dělaný na vysávání chlupů po domácích mazlíčcích. Má také specializovaný nástavec, který dokáže poskytnout péči o kůži a srst domácího mazlíčka. Tím můžete mazlíčky zbavit nečistot, alergenů i škodlivin. Vysavač je zároveň odborným pečovatelem o podlahu, takže se nemusíte bát o poškrábání. Může se pochlubit bohatou výbavou, do které patří univerzální podlahová hubice, polštářová hubice, štěrbinová hubice, kartáček, velký a malý turbokartáč. Dále je vybaven moderními chytrými funkcemi, které kontrolují kapacitu prachové nádoby a chrání motor před spálením.

Odborník na domácí mazlíčky

Pokud máte chlupaté domácí mazlíčky, je pro vás tento vysavač jako dělaný. Je ideálním pomocníkem pro vysávání chlupů, které domácí mazlíčci trousí všude, kudy chodí. Navíc má unikátní nástavec na péči o srst a kůži chlupáčů. Tím je zbavíte nečistot, alergenů i škodlivin.

Jednoduchá manipulace

Vysavač má speciální měkčená kola, díky kterým chrání podlahu před poškrábáním. Zaparkovat můžete ve dvou polohách. V každé z nich je umístěn nástavec pro podlahovou hubici tak, že díky tomu může být vysavač uskladněn stabilizovaně. Snadnější manipulaci napomáhá i držadlo.

Speciální chytré funkce

Vysavač dokáže signalizovat to, že je plná prachová nádoba, takže není nutné provádět takovou kontrolu manuálně a vířit přitom prach. Dále má aktivní ochranu před spálením motoru. Šikovnou vlastností je i elektronicky regulovatelný sací výkon, automatické navíjení přívodního kabelu nebo HEPA filtr vysoké kvality.

Bohatá výbava

K vysavači patří i bohaté příslušenství, do kterého patří i speciální nástavec DermoPet na citlivé ošetření srsti domácích zvířat. Další vybavení obsahuje univerzální podlahovou hubici s výsuvným kartáčem, polštářovou a štěrbinovou hubici a kartáček, a nechybí ani velký a malý turbokartáč. Ty se výborně uplatní při vysávání zvířecí srsti a vlasů třeba z koberce.

Top v kategorii