logo
ETA 0231 90000

ETA 0231 90000

35%
ETA 0231 90000
Krátký popis: Popis produktu 2v1 Funkce 2v1 jsou velmi oblíbenou uživatelskou záležitostí a ani u tohoto vysavače ETA023190000 Supersonic to není jinak. Lze j ...
Výrobce: Eta
Kategorie: Vysavače
Cena od:   4 999 Kč
Popis produktu

Popis produktu

2v1

Funkce 2v1 jsou velmi oblíbenou uživatelskou záležitostí a ani u tohoto vysavače ETA023190000 Supersonic to není jinak. Lze jej tedy používat jako tyčový i jako ruční vysavač.

Nejnovější generace digitálních motorů

Tento tyčový a ruční vysavač 2v1 je vybaven brushless motorem s dlouhou životností. Mimo jiné se pyšní vysokou účinností vysávání, 2 úrovněmi sacího výkonu pro optimální nastavení a kvalitním HEPA filtrem, jenž zachytí téměř veškeré prachové částice. Díky praktickému plastovému úchytu umístíte vysavač Supersonic na zeď.

Snadná ovladatelnost a manipulace

S tímto ladným a skladným parťákem si skutečně poradí každý. Bezdrátový provoz je zabezpečen výkonným a kvalitním Li-Ion akumulátorem (21,6 V) s výdrží až 25 minut na jedno nabití. Akumulátor lze snadno vyjmout a vyměnit. Doba nabíjení se pohybuje okolo 4 hodin.

Uklízejte s grácií

Tyčový a ruční vysavač 2v1 Supersonic disponuje elegantním provedením s ergonomickou rukojetí pro pohodlnou obsluhu, praktickými LED diodami pro osvětlení vysávané plochy a světelnou signalizací provozu a nabíjení. Prach a nečistoty jsou zachycovány do nádoby o objemu 0,25 l.

Bohaté příslušenství

K vysavači obdržíte i kompletní vybavení nutné pro pořádný úklid vaší domácnosti. Kromě flexibilní prodlužovací hadice a kovové sací trubky získáte rotační turbokartáč s přímým pohonem a flexibilním kloubem určený speciálně pro vysávání koberců s nízkým vlasem, parket a tvrdých podlah. Součástí balení je také štěrbinová hubice vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech, polštářová hubice šetrně vysávající měkké textilní povrchy například čalounění a polštáře a kartáček, jenž pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin.

Tyčový vysavač

Provedení 2 v 1 - funkce tyčového i ručního vysavače

Brushless motor – TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI – Nejnovější generace digitálních motorů

Malé, lehké, a přesto extrémně silné a spolehlivé

Digitální motor s dlouhou životností

Vysoká účinnost vysávání 2 úrovně sacího výkonu pro optimální nastavení

Snadno vyměnitelný Li-Ion akumulátor 21,6 V

Výdrž akumulátoru až 25 minut

Kvalitní HEPA filtr

Doba nabíjení 4 hod

Elegantní světelná signalizace provozu a nabíjení

Praktické LED diody pro osvětlení vysávané plochy

Objem prachové nádoby 0,45 l

Ergonomická rukojeť pro pohodlnou obsluhu

Jednoduché ovládání a snadná údržba

Deklarovaná hladina akustického výkonu 72 dB(A) re 1pW

Příslušenství:

Rotační turbokartáč s přímým pohonem a flexibilním kloubem - je určen speciálně pro vysáváníkoberců s nízkým vlasem, parket a tvrdých podlah (linolea, dlažby či plovoucích podlahy). Jeho kartáček je šetrný a při vysávání eliminuje riziko poškrábání podlahy.

Kovová sací trubka

Flexibilní prodlužovací hadice

Štěrbinová hubice - je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.)

Polštářová hubice - šetrně vysaje měkké textilní povrchy, jako je čalounění či polštáře

Kartáček - pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (na nábytku, zdech či obrazech)

Adaptér 100-240 V (AC) / 26 V (DC)

Plastový úchyt na zeď

Top v kategorii