logo
BOSCH MUM 58224

BOSCH MUM 58224

95%
BOSCH MUM 58224
Krátký popis: Popis produktu Výkonný kuchyňský robot, všestranný pomocník v kuchyni při vaření a pečení.   Design/materiál MUM5 Forma i funkce v ...
Výrobce: Bosch
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   6 075 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Výkonný kuchyňský robot, všestranný pomocník v kuchyni při vaření a pečení.

 

Design/materiál MUM5

Forma i funkce v dokonalé harmonii; oceněný design je dokonalým potěšením pro oči. K dispozici je široká řada výjimečných trendy barev, které budou vyhovovat vašemu osobitému vkusu.


3D planetové míchání

Moderní a unikátní planetová převodovka míchání vždy zajišťuje vysoce výkonné míchání ve třech rozměrech, takže veškeré ingredience jsou vždy důkladně a optimálně promíchány s dokonalým výsledkem.

Motor 1000 W

Při rychlém a pohodlném zpracování velkého množství těsta nebo tuhého těsta si 1000 W motor přijde na své. Nabízí maximální výkonnost a zajišťuje optimální výsledky.

Easy ArmLift

Inovativní systém Easy ArmLift je dalším užitečným vybavením. Zapíná se stiskem tlačítka a pomáhá při zvedání multifunkčního ramene, takže můžete vyměňovat nástroje na zpracovávání těsta obzvlášť lehce, rychle a pohodlně.

SafetyFunction

Maximální bezpečnost v každé situaci a ve všech oblastech. Kryty na nepoužívané pohony, bezpečnostní mechanismus pro míchací mísu, zvláštní bezpečnostní západka na víčku příslušenství a mnoho dalších funkcí pro zajištění aktivní bezpečnosti.

Velká míchací mísa

S objemem 3,9 l pro maximální množství až 2,0 kg těsta tato míchací mísa nabízí dostatečný prostor pro vaše kreativní nápady. Až sedm úrovní zpracování a výkonná pulsní funkce.

Taška na příslušenství

Praktická taška poskytuje bezpečné a kompaktní uložení malých částí příslušenství. Tato taška a její obsah se lehce vejde do míchací mísy a je vždy po ruce.

 

  • Výkonný kuchyňský robot pro časté vaření a pečení. Motor o výkonu 1000 W umožní snadné zpracování velkého množství surovin, až 1 kg mouky plus přísad.
  • Objemná mísa (3,9 litru) a 3D planetární míchání umožní perfektní promísení až 2,7 kg piškotového těsta nebo 1,9 kg kynutého těsta.
  • Rychlé a snadné řešení pro ukládání příslušenství v míchací míse díky praktické tašce.
  • Snadná obsluha a plnění mísy díky EasyArmLift a automatické parkovací pozici.
  • Široké možnosti použití díky bohaté výbavě příslušenstvím.

Recenze BOSCH MUM 58224 (4)

Top v kategorii