logo
Bosch MUM 54251

Bosch MUM 54251

91%
Bosch MUM 54251
Krátký popis: Popis produktu Špičkový univerzální robot, který hned na první pohled zaujme exkluzivním zpracováním a velmi bohatým příslušenstvím. Pohání je ...
Výrobce: Bosch
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   6 599 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Špičkový univerzální robot, který hned na první pohled zaujme exkluzivním zpracováním a velmi bohatým příslušenstvím. Pohání jej přitom extrémně výkonný 900W motor, který si s bravurou poradí s jakoukoliv potravinou – umí krájet, mixovat, strouhat i šlehat! Díky sedmistupňovému planetárnímu pohonu Multi Motion Drive je navíc zaručeno, že vše bude hotovo během pár okamžiků. Spotřebič disponuje dokonce i pulzním spínačem, jenž při stisknutí vyžene výkon na maximum, které v tomto případě činí neuvěřitelných 14 tisíc otáček za minutu.

Aby byl zaručen maximálně bezpečný chod, nechybí ani automatická parkovací poloha a multifunkční rameno se 3 stupni pohonu v rozdílných polohách. Robot zaujme také moderním designem a velmi bohatou výbavou.

Multi Motion Drive
Specialitou tohoto modelu je technologie Multi Motion Drive, která standardní planetový pohon ještě dále vylepšuje. Hnětací háky a šlehací a míchací metly se netočí stále stejně, nýbrž po eliptických drahách ve třech různých směrech a zároveň kmitají kolem střední osy. Takovýto pohyb je zárukou špičkových výsledků. Těsto se beze zbytku oddělí od stěny míchací mísy a optimálním způsobem se zapracuje.

Ergonomické použití
Robot také zaručuje příjemné ergonomické použití. Tvarování přístroje je ideální pro každodenní obsluhu, navíc přidává praktický ovládací panel. Velmi rozsáhlé možnosti regulace zajistí ideální otáčky pro připravované pochutiny a v neposlední řadě práci ulehčí možnost mytí příslušenství v myčce. Přístroj samotný díky poměrně kompaktním rozměrům snadno uložíte ve skříni, příslušenství pak do již zmíněné taštičky.

Recenze Bosch MUM 54251 (22)

Top v kategorii