logo
Bosch MUM 50131

Bosch MUM 50131

43%
Bosch MUM 50131
Krátký popis: Popis produktu Perfektní pro začátky v kuchyni. Kompaktní, moderní a ve svěžích barvách. 800 W motor zpracuje až 1,5 kg kynutého nebo 2 kg ...
Výrobce: Bosch
Kategorie: Kuchyňské roboty
Cena od:   5 421 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Perfektní pro začátky v kuchyni. Kompaktní, moderní a ve svěžích barvách.

  • 800 W motor zpracuje až 1,5 kg kynutého nebo 2 kg třeného těsta.
  • Velká nerezová míchací mísa (3,9 l) se speciální vnitřním tvarem. Ideální pro všechny druhy těst až do 2 kg piškotové směsi nebo 1,5 kg kynutého těsta.
  • Rychlé a snadné řešení pro ukládání příslušenství v míchací míse díky praktické tašce.
  • Snadná obsluha a plnění mísy díky EasyArmLift a automatické parkovací pozici.
  • Všestranné využití díky široké škále přiloženého příslušenství.

SafetyFunction je bezpečnostní funkce.

Maximální bezpečnost v každé situaci a ve všech oblastech. Kryty na nepoužívané pohony, bezpečnostní mechanismus pro míchací mísu, zvláštní bezpečnostní západka na víčku příslušenství a mnoho dalších funkcí pro zajištění aktivní bezpečnosti.

Systém Easy ArmLift představuje další vymoženost.

Inovativní systém Easy ArmLift je dalším užitečným vybavením. Zapíná se stiskem tlačítka a pomáhá při zvedání multifunkčního ramene, takže můžete vyměňovat nástroje na zpracovávání těsta obzvlášť lehce, rychle a pohodlně.

Motor 800 W. Působivý výkon.

Kreativní a ambiciózní kuchyně s výkonem 800 W a množstvím rychlostí je nyní jednodušší než kdykoliv před tím. Tyto prvky také zajišťují působivý výkon při zpracování mnoha různých druhů těst. 3D planetové míchání, to je nová dimenze v míchání.

Moderní a unikátní planetová převodovka míchání vždy zajišťuje vysoce výkonné míchání ve třech rozměrech, takže veškeré ingredience jsou vždy důkladně a optimálně promíchány s dokonalým výsledkem.

Design/materiál MUM5, to je systém s oceněním za design.

Forma i funkce v dokonalé harmonii; oceněný design je dokonalým potěšením pro oči. K dispozici je široká řada výjimečných trendy barev, které budou vyhovovat vašemu osobitému vkusu.

Top v kategorii