logo
Bissell CrossWave 17132

Bissell CrossWave 17132

95%
Bissell CrossWave 17132
Krátký popis: Parametry Bissell CrossWave 17132 Popis produktu Bissell CrossWave vyniká silným 560W motorem, který se postárá o dů ...
Výrobce: Bissell
Kategorie: Vysavače
Cena od:   7 443 Kč
Popis produktu

Parametry Bissell CrossWave 17132

Popis produktu

Bissell CrossWave vyniká silným 560W motorem, který se postárá o důkladný úklid i těch nejmenších částic. Silný motor ve spojení se systémem dvou nádob (na čistou a špinavou vodu) zajistí, že budete vždy uklízet pouze s čistou vodou. S čištěním celého přístroje vám pomůže čisticí základna, do které stačí pouze nalít čistou vodu a zapnout přístroj. Celá údržba přístroje je tak velmi snadná a rychlá. Speciální čisticí formule „Bissell Multi-Surface“ zanechává vaše tvrdé podlahy bez stop. Vaše podlahy jsou tak čisté a příjemně voňavé.

Vysává, vytírá a pomáhá vysušit podlahy

Přeskočte jeden krok při úklidu s Bissell CrossWave. Již není třeba vysávat (zametat) a pak vytírat podlahy. Multifunkční vysavač vysává a vytírá zároveň a šetří tak váš drahocenný čas.

Víceúčelový vyjímatelný rotační kartáč

Víceúčelový vyjímatelný rotační kartáč čistí vaše podlahy a koberce rychlostí 3000 otáček/minutu. Společně s výkonným motorem o výkonu 560W jsou nekompromisní k nečistotám.

Systém dvou nádob

Zapomeňte na vytírání se špinavou vodou. Systém dvou nádob Bissell CrossWave udržuje oddělenou čistou a špinavou vodu. Můžete si tak být jistí, že vždy uklízíte s čistou vodou.

Víceúčelové čištění povrchů

CrossWave je bezpečný pro čištění dlaždic, utěsněných dřevěných podlah, koberců, laminátových podlah, linolea, rohoží, lisovaných dřevěných podlah atd.

Digitální ovládací kontrolky

Ovládací prvky Smart-Touch na rukojeti zařízení umožňují snadno přepínat mezi čištěním tvrdých podlah a koberců. Regulují množství vody, které zařízení dávkuje a zajišťuje tak konstantní čisticí výkon.

Snadné čištění a údržba

Čisticí základna poskytuje snadné čištění a údržbu přístroje. Vyčistíte tak snadno rotační kartáč a vnitřek přístroje. Poté stačí jen nechat kartáč a přístroj důkladně vyschnout.

Čisticí formule Multi-Surface

Čisticí roztok Bissell Multi-Surface je speciálně navržený pro zařízení Bissell CrossWave. Je vhodný pro čištění dřevěných pevných podlah, koberců a dlaždic. Zanechává pevné podlahy čisté a voňavé.

Top v kategorii