logo
Beko DIS 26020

Beko DIS 26020

94%
Beko DIS 26020
Krátký popis: Parametry Beko DIS 26020 Popis produktu Vestavěná myčka s invertorovým motorem, který je synonymem tichého provozu, ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   8 190 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIS 26020

Popis produktu

Vestavěná myčka s invertorovým motorem, který je synonymem tichého provozu, vyšší životnosti motoru, zvýšené mechanické odolnosti i efektivnější regulace. Má inteligentní senzory, pomocí kterých dokáže určit stupeň znečištění nádobí a optimalizovat nastavení tak, aby vybrala ideální teplotu, množství vody i délku mytí podle situace. Díky tomu vám zbyde více času na odpočinek nebo na to, co vás baví. Pokud budete mít nádobí méně, oceníte program pro poloviční náplň. Pro lehce zašpiněné nádobí a sklo je zase možné využít program Mini 30, který trvá jen 30 minut a probíhá při teplotě 35°C, čímž šetří čas i peníze.

Invertorový motor

Myčka má invertorový motor, tedy motor fungující na principu elektronického řízení otáček, které snižuje vibrace a opotřebení, a umožňuje poskytnout vyšší výkon při nižší hladině hluku. Díky tomu zajistí tichý provoz, vyšší životnost motoru, zvýšenou mechanickou odolnost, lepší kroutící moment, vyšší rychlost a efektivnější regulaci.

Pro méně špinavé nádobí rychlé řešení

Program Mini se bude hodit, pokud máte pouze lehce zašpiněné nádobí a sklo a chcete šetřit čas i energii. Mytí totiž stihne za 30 minut a probíhá při 35 °C.

Quick and Clean jako rekordman mezi mycími programy

Myčka nabízí programy, které se přizpůsobí situaci. Program Quick and Clean je nejrychlejším programem na světě - za 58 minut dokáže umýt plnou náplň myčky s vynikajícím výsledkem AAA.

Program pro menší množství nádobí

Pokud nechcete čekat na to, až bude myčka celá plná, bude se vám hodit program pro poloviční náplň, při kterém můžete částečně naplnit jak horní, tak dolní koš a přesto dosáhnout nejlepších možných výsledků.

Chytré vlastnosti pro pohodlí

Myčka nabízí speciální program Auto. Pomocí inteligentních senzorů myčka vyhodnotí stupeň znečištění nádobí a díky tomu dokáže optimalizovat mycí program tím, že nastaví ideální teplotu, množství vody i délku mytí.

Finta na all-in-one tablety

Tablety "All in 1" zvyšují pohodlí a jsou proto velmi oblíbené. Pojí se s nimi ale riziko horšího sušení a někdy se špatně rozpouští. Beko proto zavedlo speciální funkci, která eliminuje negativní vlivy tablet "All in 1" a zachovává jejich maximální funkčnost.

Chytré řešení pro bezpečí

Díky ochraně WaterSafe+ dokáže myčka přerušit přívod vody, pokud začne téct, a umí zastavit i přívod vody z kohoutku do přívodní hadice, pokud by praskla.

Top v kategorii