logo
Beko DIN 28430

Beko DIN 28430

88%
Beko DIN 28430
Krátký popis: Parametry Beko DIN 28430 Popis produktu Myčka má výbornou třídu mytí a třídu sušení A, čímž se řadí do nejlepší tříd ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   10 298 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIN 28430

Popis produktu

Myčka má výbornou třídu mytí a třídu sušení A, čímž se řadí do nejlepší třídy mytí a sušení v souladu s evropskými normami. Může se pochlubit automatickým programem, který pomocí inteligentních senzorů dokáže vyhodnotit stupeň znečištění a vybrat tak optimální kombinaci nastavení teploty, množství vody a délky mytí. Pomocí přídavného mycího ramena dokáže vydrhnout i opravdu špinavé talíře nebo hrnce. Sušení s pomocí páry zajistí maximálně suché a lesklé nádobí. Proti šíření bakterií uvnitř myčky chrání speciální antibakteriální těsnění.

Silná i šetrná

Díky programu Active Wash, resp. Aqua Flex dokáže umýt nádobí efektivně i šetrně. Tlak vody v horním a dolním koši se různí, takže silněji znečištěné nádobí ve spodním koši je možné mýt silnějším proudem a lehce zašpiněné a choulostivé nádobí v horní části je omýváno s intenzitou nižší. Pomocí mycího ramena s rotační tryskou dokáže umýt i nejšpinavější nádobí. Sušení s podporou páry Steam Gloss pak zajistí dokonale suché a lesklé nádobí.

Chytrý program Auto

Program Auto využívá inteligentních senzorů, pomocí kterých dokáže vyhodnotit stupeň znečištění. Díky tomu umí vybrat ideální kombinaci nastavení teploty, množství vody a délky mytí, tak aby nádobí bylo dobře umyto a zároveň nedocházelo k plýtvání.

Rekordní program Quick and Clean

Program Quick and Clean je nejrychlejší program na světě, který za 58 minut dokáže umýt plnou náplň myčky s výsledkem AAA.

Další programy podle potřeby

Myčka nabízí programy, které se přizpůsobí situaci. Pro mírně znečištěné nádobí nabízí program Mini 30, který do 30ti minut při 30°C nádobí umyje a šetří tak čas i peníze. Pokud není myčka plná, oceníte poloviční program, pomocí nějž můžete částečně naplnit jak horní, tak dolní koš.

Myčka, která se přizpůsobí

Pomocí systému System Acrobat je možné změnit výšku horního koše myčky nádobí a to i když je koš už plný.

Ochrana proti nepříjemnostem

Systém ochrany Water Safe dokáže zastavit přívod vody, pokud myčka začne téct a umí i zarazit přívod vody z kohoutku do přívodní hadice v případě, že by praskla. Proti bakteriím myčku chrání speciální antibakteriální těsnění.

Další praktické vychytávky

Myčká má speciální přihrádku s vlastním mycím ramenem vhodnou pro mytí příborů, malých nádob nebo třeba šálků na kávu. Díky senzoru tvrdosti vody umožní optimální nastavení parametrů pro nejlepší výsledek mytí i sušení. Může se rovněž pochlubit speciální funkcí, která eliminuje negativní dopady použití "All in 1" kapslí.

Top v kategorii