logo
Beko DIN 28423

Beko DIN 28423

91%
Beko DIN 28423
Krátký popis: Parametry Beko DIN 28423 Popis produktu Vestavná myčka s kapacitou 14 sad nádobí. Má inteligentní senzory, pomocí kt ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   9 589 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIN 28423

Popis produktu

Vestavná myčka s kapacitou 14 sad nádobí. Má inteligentní senzory, pomocí kterých sama dokáže vybrat optimální kombinaci nastavení teploty, množství vody i délky mytí pro ideální výsledek. Má ochrannou funkci WaterSafe+, takže pokud by došlo k úniku vody, dokáže zablokovat přívod další. Proti šíření bakterií chrání speciální antibakteriální těsnění. Maximální životnost, co nejvyšší mycí výkon, minimální spotřebu elektřiny a nízkou hlučnost zajišťuje invertorový motor. Pro případ obzvláště špinavých talířů, pánví a hrnců má speciální přídavné mycí rameno AquaIntense, které za pomoci rotační trysky dokáže umýt i pořádně zažranou špínu.

Chytré senzory pro jednodušší použití

Myčka šetří čas. Za pomoci inteligentních senzorů si totiž sama dokáže určit, jakou kombinaci množství vody, délky mytí a nastavení teploty má zvolit pro optimální umytí nádobí vzhledem k aktuálnímu znečištění. Vám pouze stačí vybrat automatický program a můžete se věnovat svým koníčkům.

Ještě efektivnější sušení

Až o 30% více lesku zajišťuje systém SteamGloss. Jedná se o systém parního mytí, který dokáže zajistit, aby bylo nádobí ještě sušší a lesklejší.

Přídavné mycí rameno pro ještě intenzivnější mytí

Speciální přídavné mycí rameno AquaIntense má rotační trysku, díky které dokáže umýt i silně znečištěné talíře, pánve či hrnce a může se pochlubit 5x vyšší účinností nežli běžný intenzivní program Intensive 70.

Myčka, která vás nevytopí

Bezpečnost je důležitá, proto má myčka systém ochrany WaterSafe+, který dokáže zastavit přívod vody, v případě, že by začala téct. Zároveň se může pochlubit i funkcí AquaStop, díky níž sama zastaví přívod vody z kohoutku do přívodní hadice v případě, že by praskla.

Program pro poloviční náplň

Pro případ, že nemáte plnou celou myčku, se nabízí program poloviční náplň. Ten umožňuje částečné naplnění horního i dolního koše při zachování optimálních výsledků.

Další vychytávky

Systém Acrobat umožní měnit výšku horního koše myčky, a to i v případě, že by byl koš plný. Ochrana skla GlassShield brání poškrábání skla v průběhu mytí. Proti bakteriím ochrání speciální antibakteriální těsnění. Pro případ, že potřebujete umýt různě zašpiněné nádobí poslouží program Active Wash. Ten pracuje na bázi rozdílného tlaku vody v horním a dolním koši, díky čemuž si dokáže poradit s velmi znečištěným nádobím ve spodní části i křehkým nádobím v horním koši.

Top v kategorii