logo
Beko DIN 28330

Beko DIN 28330

90%
Beko DIN 28330
Krátký popis: Parametry Beko DIN 28330 Popis produktu Myčka Beko DIN 28330 oplývá chytrými programy a funkcemi. Jako první vás ohr ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   9 999 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIN 28330

Popis produktu

Myčka Beko DIN 28330 oplývá chytrými programy a funkcemi. Jako první vás ohromí invertorový motor s tichým provozem, vyšší rychlostí, zvýšenou mechanickou odolností a 10letou zárukou. Myčka sama rozpozná úroveň znečištění a nastaví teplotu, množství vody a čas, aby výsledek byl perfektní. Pokud nezaplníte celý prostor nádobím, nic se neděje - i zpola zaplněná umyje nádobí se stejnými výsledky. Program Quick & Clean nádobí umyje a usuší za neuvěřitelných 58 minut s výsledkem AAA. Při lehkém znečištění můžete využít program Mini 30 hotový za 30 minut. Maximální ochranu před vytopením zajišťuje systém WaterSafe+. Sušení pomocí ventilátoru zajišťuje dokonalejší výsledek. Nechybí podpora tablet "All-in-1", speciální přihrádka na příbory ani sklápěcí držáky na talíře.

Motor podložený 10letou zárukou

Invertorový motor zahrnuje spoustu výhod, jako je tichý provoz, vyšší rychlost, lepší kroutící moment, zvýšená mechanická odolnost a efektivnější regulace. Proto mají invertorové motory mnohem delší záruku oproti běžným motorům. Při registraci myčky na stránkách Beko získáte 10letou záruční dobu.

Mycí program uzpůsobený na míru znečištěného nádobí

Program Auto se sám postará o ideální mycí plán. Senzory uvnitř myčky samy vyhodnotí stupeň znečištění nádobí a mycí proces ideálně nastaví. Teplota, množství vody a délka mytí tak bude vždy odpovídat míře znečištění nádobí.

I zpola naplněná dosahuje nejpříznivějších výsledků

Máte-li myčku naplněnou pouze částečně a přesto potřebujete mít nádobí umyté, můžete spustit mycí proces a i tak dosáhnete nejlepšího možného výsledku.

Umyje za 58 minut v normě AAA

Program Quick & Clean patří mezi nejrychlejší mycí programy. Plně naplněnou myčku umyje již za 58 minut s prvotřídním výsledkem. Ještě váháte nad výkonem této myčky?

Lehce zašpiněné nádobí čisté do 30 minut

Na lehce zašpiněné nádobí a sklo se také myslelo. Program Mini 30 trvá pouhých 30 minut a probíhá při teplotě 35°C. Ušetří tak nejen energii, ale také váš čas.

Dvojitá ochrana před vytopením

Vysokou ochranu před vytopením tvoří systém WaterSafe+, který zastaví přívod vody, pokud začne téct, a funkce AquaStop, která vypne přívod vody z kohoutku do přívodní hadice, pokud by došlo k jejímu prasknutí. Nemusíte tak mít strach z vytopení a v klidu odejít z domácnosti.

Turbo sušení ventilátorem

Sušení s pomocí ventilátoru zlepšuje oběh vzduchu v samotné myčce. Nádobí je po skončení programu dokonale suché s optimální teplotou po skončení procesu. Ihned po domytí tak můžete vyndat nádobí z myčky bez rizika opaření.

Extra sušení navíc

Přídavný program Extra sušení nabízí dokonale suché nádobí i při použití krátkých mycích procesů. Snadno si jej navolíte na displeji myčky.

Tablety nejsou překážkou

Upřednostňujete-li tablety "All-in-1", u kterých může nastat nerovnoměrné rozpuštění či špatné výsledky sušení, jistě se vám bude líbit funkce eliminující tyto negativní vlivy.

Důkladné čištění příborů

Příborová přihrádka s vlastním mycím ramenem se hodí pro mytí příborů, malých nádob či šálků na espresso.

Skládácí držáky talířů pro místo na hrnce a pánve

Další místo v koších myčky vytvoříte sklopením držáků talířů, které lze jednoduše sklopit. Získáte tak prostor pro velké hrnce, pánve a plechy.

Top v kategorii