logo
Beko DIN 26420

Beko DIN 26420

86%
Beko DIN 26420
Krátký popis: Parametry Beko DIN 26420 Popis produktu Myčka je vybavena inteligentními senzory, které dokáží vyhodnotit stupeň zne ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   6 990 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIN 26420

Popis produktu

Myčka je vybavena inteligentními senzory, které dokáží vyhodnotit stupeň znečištění nádobí. Díky tomu vybere optimální kombinaci nastavení teploty, množství vody i délky mytí. Pro udržení maximální čistoty slouží speciální program. Ten za pomoci dlouhé doby mytí a teploty 73 °C zajistí hygienickou čistotu a spolehlivost myčky. Pokud je nádobí potřeba umýt rychle, poslouží program Fast+. Ten dokáže urychlit mycí program až trojnásobně. Invertorový motor je zárukou nízké hlučnosti, vysokého mycího výkonu, nízké spotřeby elektřiny i dlouhé životnosti.

Maximální kapacita

Díky optimalizaci vnitřního prostoru myčky bylo dosaženo toho, že myčka dokáže umýt až 14 sad nádobí najednou. To je nejen rychlejší, ale také úspornější pro vaši domácnost.

Informace o průběhu mytí

Klasická plně integrovaná myčka zajistí jednotný design kuchyně, ale obvykle neumožňuje sledovat průběh mytí na venkovním displeji. Proto má myčka Beko LED signalizaci provozu, která upozorní, kdy není vhodné myčku otevírat, a zároveň nenaruší dojem z jednotné kuchyně.

Ochrana mytého skla

Mytí skla v myčce může být riskantní. Unikátní technologie zajišťuje maximálně šetrné oplachování nádobí za využití neměkčené vody, a slouží tak jako prevence zašednutí i poškrábání skla. Díky tomu je životnost skla prodloužena až dvacetinásobně.

Důraz na čistotu

I myčku je potřeba udržovat v čistotě. K tomu slouží speciální program, který za pomoci dlouhé doby mytí a teploty vody 73 °C zajistí hygienickou čistotu myčky a její maximální spolehlivost.

Automatický program

Inteligentní senzory myčky dokáží rozpoznat stupeň znečištění náplně. Díky tomu myčka dokáže zvolit nejvhodnější mycí program optimalizující teplotu, množství vody i délku mytí.

Důraz na rychlost

Inteligentní funkce Fast+ dokáže zajistit až trojnásobné zrychlení mycího programu. Unikátní program 58 minut se pak dokáže postarat o umytí i usušení plné náplně myčky během necelé hodiny.

Delší životnost

Invertorový motor je zárukou delší životnosti, která s sebou nese snížení nákladů. Myčka je zároveň méně hlučná, má vyšší mycí výkon a nižší spotřebu.

Dvířka, která drží

Díky pantům SelFit drží dvířka myčky v poloze, ve které jste je otevřeli. To platí i při zatížení nábytkovými dvířky až do hmotnosti devíti kilogramů.

Top v kategorii