logo
Beko DIN 26220

Beko DIN 26220

88%
Beko DIN 26220
Krátký popis: Parametry Beko DIN 26220 Popis produktu Tato plně integrovaná myčka v energetické třídě A++ nabízí spoustu úžasných ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   7 290 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIN 26220

Popis produktu

Tato plně integrovaná myčka v energetické třídě A++ nabízí spoustu úžasných výhod. Ať už jde o mytí nádobí s poloviční náplní, variabilitu jeho umístění nebo dokonalé sušení i při použití krátkých programů - vždy budete s výsledkem spokojeni. Navíc je neuvěřitelně tichá, takže ani nebudete vědět, že ji máte zapnutou. Dále je vybavena speciální světelnou signalizaci, která vás upozorní na podlaze, že je v provozu. Mimo jiné také nabízí ochranu před vytopením WaterSafe+. V případě, že by došlo k úniku vody z myčky umí dokonce zastavit přívod vody z kohoutku. V neposlední řadě zajišťuje maximální účinnost mycích tablet All-in-1 a poskytuje šetrnou péči Glass Care pro mytí skleněného nádobí.

Úžasně variabilní

Nebojte se mýt v myčce velké hrnce nebo pánve. Díky variabilnímu střednímu koši se najde místo pro nádobí jakékoliv velikosti a myčka nemusí být ani nutně naplněná celá. Mýt můžete i s poloviční náplní a výsledek bude přesto úžasný.

Inteligentní mytí

Další skvělou funkcí je program Auto, díky němuž si nemusíte lámat hlavu s tím, jakou teplotu a délku mytí nastavit - o vše se postará sama díky skupině senzorů, které zjistí úroveň znečištění a následně nastaví vhodný program s minimální spotřebou vody i energie.

Dokonale suché nádobí

Myčka je vybavena ventilátorem, který rozvádí vzduch v myčce, tudíž umožňuje dokonalé sušení nádobí a zajišťuje také normální teplotu po dokončení cyklu. Nemusíte se tak obávat opaření a nádobí z myčky vyndat ihned po skončení programu.

Čisté nádobí, ale i samotná myčka

V nabídce programů můžete také najít program Inner Cleaner, který za vás provede nezbytnou údržbu pro čistotu a hygienu vaší myčky. Doporučuje se provádět 1-2× měsíčně.

Bezpečný provoz

Ochrana Water Safe+ vás ochrání před nechtěným vyplavením. V případě úniku vody dokáže zařízení ihned vyřadit z provozu. Pokud by mělo dojít k poškození přívodní hadice, umí sama zastavit přívod vody z kohoutku.

Top v kategorii